Hopp til hovedinnhold

Vi utvikler Museum24

Løsningen utvikles av KulturIT med hovedsete på Lillehammer.

Museum24 er en publiseringsløsning (cms) som i hovedsak brukes til museenes hjemmesider. Vi har utviklet løsningen siden 2015 og er stadig på jakt etter dyktige medarbeider som kan være med å ta dette produktet videre til nye høyder! 

Hvor holder vi til?

Utviklingen av løsningen skjer i hovedsak på Lillehammer, men vi har også kontorer og medarbeidere på Hamar, i Oslo og flere andre steder.

  • KulturIT på Hamar

    På Hamar holder vi i likehet med HamKam til på Briskeby stadion. Gå til KulturIT sine nettsider nedenfor:

  • Bilde av KulturIT på Lillehammer

    KulturIT på Lillehammer

    Vi har kontorer sentralt i Lillehammer, med gangavstand til stasjonen. PS. Bildet er ikke tatt fra våre kontorer. Gå til KulturIT sine nettsider nedenfor:

Hva er Museum24?

Museum24 er en felles-løsning som dekker både små og store museers typiske behov på nett.  Den tar høyde for at de fleste museer er en del av en konsolidering og har i tillegg integrasjoner mot andre løsninger som inneholder data og tjenester fra museene. Den skal være en et kostnadseffektivt alternativ til å måtte utvikle egne løsninger fra skratch.

Vi søker for tiden etter en systemutvikler,
men hører også gjerne fra andre som er nysgjerrige på løsningen!

Vi utvikler også andre løsninger for museumssektoren

Her er andre produkter som utvikles av KulturIT

Kom i kontakt med oss

Har du lyst å jobbe med utvikling av Museum24, eller lurer du på noe annet vedrørende løsningen? Ta kontakt med en av fyrene nedenfor eller bruk skjemaet lenger ned!

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1